Over ons

Je bent hier:

Kies voor Venzs: expertise, interactief leren en toewijding

Over ons

Meer dan vijftien jaar ervaring in training en advies en een enthousiast en gedreven team. Na ruim tien jaar Huigen Training en Advies en een groeiend aantal samenwerkingen met opdrachtgevers en professionele collega trainers, adviseurs en trainingsacteurs besloot Theo Huigen in 2018 verder te gaan onder de naam Venzs, Veiligheid- en ZorgSpecialisten.

Waarom Venzs?

art008
sqr021-col1
sqr021-col2
ba-008
sqr031-col1
sqr031-col2

Vakkundig en bekwaam

De oprichter en drijvende kracht achter Venzs Theo, heeft jarenlange ervaring met veiligheidsthema’s en crisisbeheersing binnen de branches zorg, welzijn en overheid. Hij is opgeleid als Sociaal psychiatrisch verpleegkundige en Integraal veiligheidskundige, daarnaast heeft hij meerdere opleidingen en cursussen gevolgd op deze beide vakgebieden. Door zijn gecombineerde ervaring op de thema’s zorg en veiligheid weet hij dit op een praktijkgerichte manier te verbinden.

Onze adviseurs, trainers en trainingsacteurs onderscheiden zich door hun uitgebreide vakkennis, praktische en interactieve werkwijze en door hun betrokkenheid bij de deelnemers. 

Onze bureau-organisatie draagt zorg voor de planning en organisatie van alles wat nodig is om onze trainingen, ondersteuningsactiviteiten en adviestrajecten vlot te laten verlopen.   

Gedrevenheid, enthousiasme en hart voor ons vak is wat ons verbindt!

Waarom kies je voor onze mensen?