Advies+

Je bent hier:

Advies en ondersteuning

Onze advies- en ondersteuningstrajecten zijn gericht op het ontwikkelen, bijstellen en/of uitvoeren van uw beleid op het gebied van scholing, zorg en veiligheid. Vanzelfsprekend wordt dit afgestemd op de praktijk van uw organisatie.

 

Wij kunnen u adviseren bij het ontwikkelen, bijstellen en uitvoeren van uw beleid en scholingen in crisismanagement, suïcidepreventie en het omgaan met verward, lastig en grensoverschrijdend gedrag.

Daarnaast bieden wij ondersteuning voor uw (crisis)organisatie en scholingstrajecten.

 

Crisisorganisatie

Wij adviseren en bieden ondersteuning bij de voorbereiding op mogelijke crisisbeheersing en wanneer nodig bij een opgeschaalde situatie.

 

Scholing

Wij bieden ondersteuning voor uw interne scholingstrajecten door het ontwikkelen van trainingsmaterialen zoals trainershandleidingen, het inzetten van trainingsacteurs en train de trainer programma’s.

Door het (flexibel) inzetten van onze adviseurs, trainers en trainingsacteurs kunnen wij uw organisatie ook ondersteunen bij specialistische trainingsvragen of vraagstukken. 

 

 

ba-013
sqr031-col1
sqr031-col2

What we offer

Fast lorem nulla glavrida

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Modern nulla amet ipsum

Sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo for amet.

Effective sagittis sapien

Lorem ipsum dolor sit amet – consectetur elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

Benefits for your business

art008
sqr021-col1
sqr021-col2

Ready to talk?

We consectetur adipiscing elit tempor incididunt ut labore. Wondering ipsum dolor sit amet? We consectetur adipiscing ipsum nulla glavrida elit tempor incididunt.